tacke

IGRAČE

Na naših prodajnih policah boste našli kvalitetne in trajnostne pasje igrače, ameriškega podjetja West Paw. So edine igrače za pse z garancijo. Če vaš kuža uspe uničiti igračo, jo z računom prinesete nazaj in brezplačno vam jo zamenjamo z novo. Praktično so neuničljive in povsem varne za vašega psa. Gre za dve družini iz njihovega prodajnega asortimana: Zogoflex in Seaflex.

ZOGOFLEX: Edine igrače za pse z garancijo. Neuničljive ob pravilni uporabi, netoksične in povsem varne za vašega psa. Ne samo, da je Zogoflex® BPA prost, brez tfalatov in netoksičen, je tudi FDA skladen kar je zelo pomembno, ko pride v tako tesen stik z vašim ljubljenčkom.

Ker so psi zelo družabni, obožujejo igro s svojimi lastniki. Zogoflex Echo igrače za pse lahko uporabljate pri igri, športu, lahko pa z Zogoflex Echo igračo za pse svojega psa tudi zaposlite. S pravilno izbiro igrače za pse boste naredili igro še bolj zanimivo in zabavno. Pri nas boste našli igrače za pse z garancijo, ki jih lahko uporabite za vzgojo, trening, za igro ali pa miselne izzive. S pravo pasjo igračo boste ohranjali vašega psa zdravega in v dobri fizični kondiciji. Gre za novo kolekcijo igrač, ki je namenjena vsem psom ne glede na starost od 0 do 140 let (to so pasja leta!). Prav tako je namenjena mladičkom in tudi starostnikom, ki imajo posebne zahteve za svoja leta. Igrače plavajo na vodi, zato je igrača primerna za igro v vodi. In prav tako kot ljudje moramo poskrbeti tudi za pse, da bo igra v vodi varna.

Zogoflex Rumbl

RUMBL: Rumbl™ je super poskočna in nadvse zabavna puzzle pasja igrača podjetja West Paw za razdeljevanje priboljškov. Spodbuja zdravo igro, s svojo domiselno oblikovano odprtino za priboljške pa omogoča enostavno polnjenje, a vsebino hkrati zadržuje v notranjosti. Igrača je primerna tudi za počasnejše hranjenje psov: večjo lahko napolnite z dvema skodelicama pasjih briketov, manjšo pa z eno. Izjemna trpežnost in votla notranjost poskrbita, da se igrača hitro vrača v svojo prvotno obliko, kar predstavlja raj za pasje žvečljivce. Igrivo preobračanje igrače pa poskrbi za njihovo navdušenje in poveča zavzetost.
Zogoflex Rando

RANDO: Je stisljiva, vendar trpežna žoga za pse.  Žoga, ki se ob stisku vrne v prvotno obliko in tako tudi ostane. Lažja in enostavnejša za prenašanje tako psom kot tudi ljudem. Rando je narejena iz Zogoflex materiala, je votla in zato jo je možno še bolj stisniti, plava na vodi in se nesimetrično odbija po površini. Ni namenjena žvečenju, jo bodo pa veseli vsi psi, ki radi stiskajo in imajo radi lažje žogice. Enostavna za čiščenje v pomivalnem stroju ali pod tekočo vodo.
Zogoflex Jive oranžna
Zogoflex Jive modra

JIVE: Naj žoga z utorom, kar omogoča najbolj čudaške odboje. Jive® je najbolj vzdržljiva pasja žoga. Je tudi edina, ki jo vaš pes potrebuje - svetla, poskočna in plavajoča. Uprite se slini in uporabite standardni metalec žog, po igri pa jo enostavne vržite v pomivalni stroj.

Kot vse Zogoflex igrače je tudi Jive® razgradljiv, izdelan v ZDA, certificirano varen (brez tfalatov) z garancijo na trajnost.
Zogoflex Qwizl zelena
Zogoflex Qwizl

QWIZL: Qwizl™ je interaktivna igrača s prostorom za priboljške, ki bo zaposlila vašega psa in vzbudila njegovo radovednost. Odlična zasnova igrače poskrbi, da se psi z njo igrajo dlje, saj ne uspejo takoj izbrskati priboljška. Psi tako svoje zanimanje raje namenijo slastnemu prigrizku v notranjosti igrače, kot pa vašim čevljem. Prav tako je Qwizl odlična interaktivna igrača, ki bo vašega psa navdušila tudi, ko v njej ne bo več priboljškov. Vrzite mu jo! Qwizl je idealna igrača za vse pse, ki živijo v stanovanjih in tako nujno potrebujejo igračo, ki zaposli njihove misli in napolni njihove želodčke.

Kot vse Zogoflex® pasje igrače, je tudi Qwizl razgradljiv in skladen z zahtevami Uprave ZDA za hrano in zdravila (FDA; to pomeni, da morebitni odgriznjeni delci igrače ne škodujejo zdravju vašega psa), ne vsebuje lateksa, BPA in ftalatov ter ima garancijo proti uničenju. Ne pozabite skrbno izbrati primerne igrače za vašega psa in vedno poskrbeti za njegovo varnost.

SEAFLEX: SeaFlex je popolnoma nov material za pasje igrače. Narejene so iz 88% recikliranih igrač (Zogoflex), 12% odpadne oceanske plastike in 0% slabih snovi. so BREZ lateksa, BREZ tfalatov, BREZ BPA. Barva igrač je narejena s posebno tehniko vrtinčenja, tako je vsaka igrača UNIKATNE barve, kot školjke v morju. S pravilno izbiro igrače za pse boste naredili igro še bolj zanimivo in zabavno. Pri nas boste našli igrače za pse – z garancijo, ki jih lahko uporabite za vzgojo, trening, za igro ali pa miselne izzive. S pravo pasjo igračo boste ohranjali vašega psa zdravega in v dobri fizični kondiciji.

Garancija Oceanworks® zagotavlja, da material izpolnjuje smernice za izvorno verodostojnost recikliranega materiala, vezanega na ocean, preglednost dobavne verige ter socialno in okoljsko skladnost.

Vse igrače za pse Seaflex se lahko neskončno reciklirajo - kar pomeni, da nam obrabljene igrače pošljete nazaj, mi jih očistimo, zmeljemo in spremenimo nazaj v vse stvari, ki jih imajo psi radi (igrače, posode, podstavki,...). 
Seaflex drifty zelena
Seaflex drifty rdeča
Seaflex drifty modra

DRIFTY: Igrača Drifty je oblikovana kot prava kost in je odlična za prinašanje in žvečenje, ker so konice dodatno ojačane. Igrača plava na vodi.

Izdelano v ZDA z SeaFlex materialom, ki je mešanica odpadne plastike, ki je pobrana iz oceanov in že poznanega materiala Zogoflex. Material je varen in nestrupen, brez BPA, brez Tfalatov, brez lateksa in skladno z FDA. Garancija Oceanwork zagotavlja, da plastika, ki je pobrana v oceanih, izpolnjuje vse smernice in pristnost virov, prednost dobavne verige ter socialno in okoljsko skladnost. Vsekakor tudi za te igrače velja garancija proti uničenju.

Vrv za pse

VRV ZA PSE: igralna vrv je vrv za pse z vozli. Primerna je za vlečenje. Zelo robusten in vseeno lahek material, ki med igro čisti zobe in medzobne prostore. Psi obožujejo igro, v kateri merijo svoje moči.