tacke
IMG_20191004_095448

Odkar pomnim, so del mojega življenja kužki. Prvega ne pozabiš nikoli. In tudi jaz se še vedno rada spomnim nemškega ovčarja Arsona, ki je bil del mojega zgodnjega otroštva.


 Pozneje smo povabili v naš dom nemškega prepeličarja Brina, ki je bil lovski pes. Zelo zahteven, vendar izredno inteligenten kuža.

                            

Po njem, smo dobili koker španjelko Dašo, ki se nam je tako zelo vsidrala v srce, da sem si kasneje tudi sama, ko sem si ustvarila svojo družino, omislila King Charles Cavalierja, ki je po pasmi njihov bratranec. Poimenovala sem ga Grimm, ker je življenje z njim kot pravljica in dejansko se vse vrti okoli njega.


Ideja o odprtju pasjega salona se je v meni porajala kar nekaj časa. Z vso podporo, ki sem je bila deležna v ožji in širši družini pa sem se naposled odločila. Izpolnile so se mi sanje, da skupaj z vami in z vašimi pasjimi ljubljenčki zaživim svojo pravljico. Delo s kužki mi prinaša neizmerno veselje, predvsem pa sem pomirjena, ko gredo kužki iz mojega salona urejeni.

Svojega Grimma sem od samega začetka negovala sama, kasneje pa sem postala certificirana pasja frizerka, ki sem svoje znanje izpopolnila pri mednarodno certificirani pasji frizerki Nini Pečlin iz pasjega salona LUCY.

20220408_211906
20220408_211921