tacke

Na Duplici, v Kamniku je iz ljubezni do štirinožnih prijateljev nastal pasji salon, ki je poimenovan po mojemu kužku Grimmu.

IMG-1fd552cdd3af8cf61d4fba2dd223683c-V

V salonu nudimo kompletno nego vsem psom, od najmanjšega, do največjega. V našem salonu se zavedamo, koliko vam pomenijo vaši najboljši prijatelji in da jim želite najboljše, zato jim posvečamo največ pozornosti, potrpežljivosti in ljubezni, ki jo premoremo. Delamo in delujemo v želji, da ljubljenček in lastnik, salon zapustita zadovoljna, ter se še raje vrneta. Salon je opremljen z najnovejšo, profesionalno opremo, ki nudi udobje tudi velikim, bolehnim in starejšim kužkom. Opremo po vsaki uporabi razkužimo in steriliziramo.

V kotičku salona se v dnevni sobi mame Ane, lahko lastniki, medtem, ko čakate na svojega urejenega prijatelja, okrepčate s kavico, ali pa v roke vzamete revijo ali kakšno dobro knjigo, ki si jo lahko tudi izposodite za domov, če vas je pritegnila vsebina in želite dokončati z branjem.

Ker želimo vašim kužkom le najbolje, uporabljamo le naravno pasjo kozmetiko Infinity Professional Pet Care by Nina, ki je podvržena strogemu nadzoru procesa izdelave, ter ponuja vrhunske in ljubljenčkom varne rezultate. Povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psom. Vsa kozmetika vsebuje različne negovalne sestavine, ki ohranijo naravno vlažnost kože in dlaki podarijo prožnost in voljnost za oblikovanje, tre dlaki povrnejo naravno strukturo. Med sestavinami, ki so v naši kozmetiki, boste našli izvlečke zelene gline, ognjiča, kamilice, sleznovca, ter najpomembnejše sestavine, ki ohranjajo naravno vlažnost kože in dlake, kot so rastlinski kolagen, keratin, kompleks vitamina B…

Kozmetiko je mogoče tudi kupiti v našem salonu.